otbc-cmjn.jpg

Toeristische dienst Belledonne Chartreuse

Toerisme is een belangrijke factor in de lokale economie en een belangrijke hefboom voor de ontwikkeling en diversificatie van berggebieden. Als gevolg hiervan zijn veel toeristenbureaus gemeentelijke toeristenbureaus geworden, die als hoofddoel hebben om de regio te promoten op het niveau van de gemeenschap van gemeenten of agglomeraties.

Het doel van het Communautair Bureau voor Toerisme Belledonne Chartreuse is het promoten van onze mooie wintersportplaats Le Collet, waarvan het sterke punt de ontwikkeling van het nachtskiën blijft. Door meer promotie te maken via nieuwe kanalen, met name digitale, kunnen we u zoveel mogelijk informatie geven over uw vrijetijdsbestemmingen.

Het belangrijkste doel van ons Communautair Bureau voor Toerisme is om het aantal toeristen dat de regio Grésivaudan bezoekt te verhogen. Om beter aan de behoeften van de toeristen te voldoen, proberen we de actoren die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het toerisme te coördineren en het toeristische aanbod aan te passen aan de markt. We werken ook hard aan de marketing van toeristische producten en diensten en aan de organisatie van evenementen in de badplaatsen die onder de bevoegdheid van ons toeristenbureau vallen.

In feite besteden we bijzondere aandacht aan het verstrekken van praktische informatie voor uw verblijf. Wat is er te zien? Wat is er te doen? Welke activiteiten kun je alleen, met je gezin, met z’n tweeën, in een groep of met vrienden ondernemen? Want voldoen aan je wensen en je laten genieten van de beste ervaringen is onze topprioriteit.

Onze brochures

Raadpleeg onze online brochures voor je reis
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten