adobestock-100042687-thodonal.jpeg
Niet te missen

Glühwein bij nacht op de top van Claran

Een smakelijke en comfortabele pauze
  • 457
  • 429
  • 405
  • 473

Le Collet mag dan wel een dynamische badplaats zijn die veel te bieden heeft, maar laat je niet wijsmaken dat er na zonsondergang niets meer gebeurt. Integendeel! Waarom kom je ’s avonds niet genieten van een glas glühwein op de top van Claran? Het lijkt misschien verrassend, maar het is een must-do activiteit in het Collet resort.

Je kunt een

een lekker glas glühwein

Het hoogtepunt van een sneeuwschoenwandeling

Sommige mensen genieten van een glas glühwein voordat ze de piste afgaan, maar het is wanneer je terugkomt van een sneeuwschoenwandeling dat het het meest gewaardeerd wordt. Die verwarmende smaak op de terugweg van een wandeling, dat vleugje kaneel, glühwein ’s avonds op de top van Claran is een ervaring die je niet mag missen tijdens een verblijf in Le Collet.

Deze delicate drank is echt smakelijk en troostend en doet je de koude lucht vergeten tijdens je nachtelijke wandelingen.

Comfort op de top

De Col du Claran is een belangrijke wandelbestemming. Hij is gemakkelijk bereikbaar vanaf de pistes van de Super Collet. Dus terwijl sommige mensen genieten van een fondue chaudron aan het einde van hun sneeuwschoenwandeling, staat niets je in de weg om je op te warmen met een glas glühwein.

*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor je gezondheid, consumeer met mate.

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten