ad7i1284.jpg
Het station

Paco de eekhoorn

De mascotte van Collet

Paco is welbekend in Le Collet en is DE mascotte van het resort. Deze vriendelijke eekhoorn waakt religieus over het skistation. Hij stelt kinderen gerust die nog niet goed op hun board staan, geeft informatie over de toestand van de pistes en is altijd een vriend voor jong en oud, die vaak dikke knuffels geeft. Je herkent hem gemakkelijk aan zijn mooie rode vacht.

Skiën met Paco

Willen je kinderen gaan skiën met Paco, de mascotte van Le Collet? Geen zorgen, je kunt hem ontmoeten op de skipistes. Hij begeleidt je over de pistes van het skistation en neemt een paar bochten met je mee. Je kunt hem niet missen op de pistes met zijn rode jas. Hij doorkruist het skigebied van piste naar piste zodat iedereen van hem kan genieten.

Paco de mascotte is ieders vriend in het resort. Hij is te vinden op veel evenementen in het resort. Hij is nooit ver weg als het gaat om plezier maken of feesten.

Paco probeert nachtskiën

Als je net als Paco nieuwe skisensaties wilt beleven, probeer dan het nachtskiën. Le Collet is een van de grootste stations in het departement dat is uitgerust voor nachtskiën. Volgens Paco is het een geweldige sensatie om de pistes in prachtig licht te benaderen.

Knuffelmomenten

Natuurlijk skiet Paco de mascotte niet alleen. Voor de kleintjes is hij in staat om heel veel knuffels te geven. Dikke zoenen, selfies, je kinderen zullen dol zijn op deze momenten van tederheid met degene die snel hun beste vriend zal worden tijdens je skivakantie.

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten