ad7i0453.jpg
Het stationNaar Le Collet

Naar Le Collet

Wil je bij ons komen werken in Le Collet? Gemakkelijker kan niet! Met de trein, het vliegtuig, de bus of de auto heb je minder tijd nodig dan je denkt om je ski’s aan te trekken.

Met het openbaar vervoer naar Le Collet

 • Grenoble – Allevard-les-Bains in de winter: 1u05 (42 km) Lijn T86
 • Tougo SkiBus – Route 507 in de winter: vanuit de Grésivaudan-vallei: Crolles – Prapoutel, Goncelin – Allevard-les-Bains – Le Collet. Dienstregelingen op www.tougo.fr

Woon je in de regio Rhône-Alpes en wil je naar Le Collet? Kies je route met OURA en je bent op weg naar de skipistes:

Met het openbaar vervoer naar Le Collet

Je verplaatsen tijdens je verblijf kan niet eenvoudiger met onze gratis pendeldiensten naar alle 3 de sectoren van het skistation.

Met de auto naar Le Collet

Als je met de auto wilt komen, ligt Le Collet op slechts een paar honderd kilometer van de grote steden van Frankrijk:

 • Lyon 139 km
 • Marseille 348 km
 • Nice 388 km
 • Straatsburg 523 km
 • Toulouse 569 km
 • Parijs 612 km
 • Bordeaux 713 km
 • Lille 796 km
 • Nantes 848 km

Naar Grenoble of Chambéry neem je de snelwegen A48 en A41, maar voor de rest neem je vanuit de lagere vallei van Grésivaudan de D525 naar Allevard-les-Bains en vervolgens de D109. Vergeet je speciale uitrusting niet om naar het skioord te komen.

Carpoolen naar Le Collet

In het kader van ons streven naar duurzaamheid en gezelligheid moedigen wij al onze bezoekers aan om carpoolen te overwegen als de beste manier om naar Le Collet te komen.

Door samen te reizen draagt u actief bij aan het behoud van onze natuurlijke omgeving en profiteert u van een economische en gebruiksvriendelijke oplossing.

Bekijk de beschikbare reizen naar Le Collet op de website van BlaBlaCar:

Carpoolen Rezo Pouce

Rezo Pouce is een nieuwe manier van carpoolen, een carpool zonder voorbereiding die meer op liften lijkt. Door je te registreren sluit je je aan bij het netwerk van geregistreerde chauffeurs en lifters. Ga naar een van de Rezo pouce liftpunten en start je app om te zien of er een chauffeur uit het netwerk beschikbaar is. Wil je je voertuig delen? Je kunt je ook registreren bij Rezo Pouce en helpen ons milieu te beschermen.

Vanuit alle grote steden in Frankrijk is er geen betere manier om Le Collet te bereiken dan met de trein of het vliegtuig. Het TGV-station van Grenoble is zonder twijfel de gemakkelijkste plek om met de trein te komen. Van daaruit rijden er bussen (lijn T86) naar Allevard-les-Bains.

Vanuit Allevard-les-Bains kun je een taxi of een bus nemen naar het resort.

Het Collet resort ligt op 12 km van Allevard-les-Bains en 52 km van Grenoble.

Er wachten 3 landingsbanen op je. Je kunt kiezen om te landen in Chambéry-Savoie (48 km), Grenoble-Isère (85 km) of Lyon Saint-Exupéry (180 km).

Daarna moet je het openbaar vervoer en pendelbussen nemen of een auto huren.

Onze brochures

Raadpleeg onze online brochures voor je reis

Praktische informatie

De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten