collet-46-min-e1618993323568.jpg
Le Collet

Het familieresort

Le Collet, hoog gelegen op de bergketen van Belledonne, is het vakantieoord voor gezinnen die ’s zomers de bergen willen beleven. Je komt hier om de geneugten van het wandelen te ontdekken, om intense momenten te delen, om je eerste afdalingen op een mountainbike te maken op de met gras begroeide hellingen, om berggerechten te proeven. Mensen komen naar Le Collet, het familieresort, gewoon om zich te vermaken.

De kraag

Families verwennen

Bij Le Collet doen we alles wat de grote jongens doen:

  • We streven naar een persoonlijk onthaal
  • We bieden activiteiten voor iedereen
  • Activiteiten die je zonder je ouders kunt doen
  • Een eerstehulppost voor kleine problemen.
  • Onthaal voor de allerkleinsten

Een ander soort berg

Voor veel mensen zijn bergen synoniem aan winter en skiën. Maar de bergen betekenen ook zomer, zoals in Le Collet. Doorkruis de weiden om dichter bij de toppen te komen, om op zoek te gaan naar marmotten, steenbokken of gewoon om de flora te ontdekken. In de zomer betekent Le Collet de tijd nemen voor buitenactiviteiten met het hele gezin, of de omgeving intrekken voor een picknick bij Lac de la Mirande of Lac de la Terrasse.

Activiteiten in de natuur

Le Collet is een geweldig familieresort waar je in de zomer kunt genieten van een breed scala aan buitenactiviteiten. Als het weer het toelaat, kun je een scooter huren en een ritje maken over de grashellingen of langs de bospaden. Of misschien geef je de voorkeur aan de traditionele mountainbike of elektrische mountainbike? Als je van wandelen houdt, neem dan de wandelkaart van Belledonne mee, die je kunt vinden bij de VVV-kantoren in Le Collet en Allevard, een paar goede schoenen en ga op zoek naar frisse lucht. Vanuit de gezinsvriendelijke badplaats Le Collet kun je wandelen naar het toevluchtsoord Pierre du Carre, Les Mouilles in het bos en nog veel meer.

Word in de zomer één met de natuur!

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten