Parcours azimuts accrobranche Le Collet
Activiteit

Avontuurlijk pad

Azimuts

Netten, tokkelbanen, hindernissen, jong en oud kunnen hun behendigheid testen op het avonturenparcours van Collet. Of je nu een kind of een volwassene bent, er is een parcours dat bij iedereen past. Klim van boom naar boom en neem hindernissen op een parcours midden in een prachtige omgeving. Er is geen betere manier om tijd door te brengen met het gezin en mooie herinneringen op te halen.

Een cursus voor

elke

Dankzij de diversiteit van de parcoursen biedt het avonturenparcours van Collet voor elk wat wils.

  • Het marcassinparcours: voor de allerkleinsten. Een parcours 1 m boven de grond, onder toezicht van de ouders.
  • Het hazenparcours is een parcours voor behendigen, met een hoogte van 5 m. Het is een “Blauw” parcours voor een eerste kennismaking met avonturenparcours.
  • Het gemzenparcours is een “rood” parcours voor de meest onverschrokkenen op 15 meter boven de grond.

Maar het avonturenparcours van Collet biedt ook andere modules om je adrenaline een boost te geven. Je bent niet bang voor tokkelbanen! Weet je zeker dat je de uitdaging van het parcours Buses aankunt, waar 7 tokkelbanen op je wachten?

Een gezamenlijke activiteit

au Collet

Het Azimuts avonturenparcours is meer dan alleen een plek om te ontspannen, het is vooral een plek om te delen. Of je nu met familie of vrienden bent, kom en deel samen een moment van spanning en sensatie. Beweeg je in alle veiligheid over het parcours dankzij de reddingslijnen en lach samen om het obstakel waar je niet zo trots op bent. Overwin dit obstakel met de aanmoediging van je vrienden en familie en kom met opgeheven hoofd uit deze expeditie.

Daag jezelf uit op de steeds moeilijker wordende parcoursen, zweet een beetje, daag jezelf een beetje uit, leef je uit, maar bovenal, heb plezier!

Een uitstapje in de natuur

bij uitstek

Het avonturenparcours is niet alleen een leuke en sportieve activiteit, maar ook een geweldige manier om de natuur in te gaan. Het hoge avonturenparcours biedt je een totale onderdompeling in een prachtig bos in de Grésivaudan-vallei. Profiteer van deze natuurlijke omgeving om op adem te komen en je spanning los te laten. Terwijl je aan je tokkelbaan hangt, moet je niet vergeten om naar het landschap om je heen te kijken. Het panorama is gewoonweg adembenemend. Van bovenaf heb je een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. De Vercors, de Chartreuse, hoewel het erg snel gaat, is het uitzicht de afleiding waard. En voor degenen met hoogtevrees is er het Marmottes-net, waar je kunt ontspannen met een boek en gewoon het landschap kunt aanschouwen.

Of je nu onverschrokken bent of niet, kom en geniet samen van dit nieuwe avonturenparcours. Er zullen mensen zijn die de avonturier spelen en mensen die de foto’s maken. Maar één ding is zeker, ’s avonds komen jullie allemaal terug na een geweldige dag.

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten