adobestock-238041813--famveldman.jpeg
Ski

Leren skiën

Je eerste bochten op ski's maken

Wil je leren skiën of les nemen om je techniek te verbeteren? Voor jong en oud is Le Collet de ideale plek om te leren skiën. Met zijn beginnersgebied en talrijke pistes van gemiddeld niveau is het de ideale plek om basistechnieken te leren skiën.

Le Collet, het ideale resort voor

je eerste sporen maken

De skischool

Als je succesvol wilt leren skiën, gaat er niets boven een skischool. Met getrainde instructeurs die je basis- en gevorderde technieken leren, is leren skiën een koud kunstje.

Of je nu op zoek bent naar individuele lessen, groepslessen of een piou-piou club, er is voor ieder wat wils.

  • De piou-piou club: over het algemeen gericht op kinderen van 2 tot 3 jaar, is ideaal om je kinderen te leren skiën. Het sneeuwstadion heeft een tovertapijt en een skilift om het leren skiën gemakkelijker en leuker te maken.
  • Skiën voor 4-12 jaar: bij Super Collet zijn de skilessen voor 4-12 jaar ideaal om te leren skiën.
  • Skiën voor tieners en volwassenen met gouden sterren: het adréaline pakket: 6 dagen intensief skiën om te leren skiën op alle soorten terrein. 50% adrenaline, 30% prestatie en 20% lachen. Een extreme versie van leren skiën.

Blijf je maar een week? Kies voor de intensieve lespakketten. Het is de beste manier om snel vooruitgang te boeken en succesvol te leren skiën.

Individuele lessen of groepslessen?

Bij het leren skiën wordt vaak de keuze gemaakt tussen individuele lessen of groepslessen. Beide hebben hun voordelen.

  • Individuele lessen: dit is een zeer praktische optie wat betreft het tijdschema, omdat er minder beperkingen zijn. Het is ook noodzakelijk voor diegenen die geen voorkennis hebben van skiën. Een instructeur neemt je stap voor stap mee door de basistechnieken om te leren skiën.
  • Groepslessen: Groepslessen zijn perfect om je techniek te perfectioneren. In kleine groepen ligt het tempo hoger dan in individuele lessen. Zowel kinderen als volwassenen worden omhoog getrokken door de kracht van de groep.

Ongeacht je leeftijd of niveau, als je succesvol wilt leren skiën, is het essentieel om met professionals te werken. Hoe meer je leert, hoe groter je vooruitgang.

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten