stoeltjeslift voor voetgangers bij Collet
Activiteit

Stoeltjeslift voor voetgangers

au Collet
  • 449
  • 423
  • 403
  • 477

Wil je de besneeuwde toppen aanraken, maar ga je niet skiën of sneeuwschoenwandelen? Dat is geen reden om het prachtige panorama van de Belledonne bergketen te missen. Neem de stoeltjeslift voor voetgangers en geniet van het sublieme landschap vanaf het bovenste en onderste station. In Le Collet zijn er tal van mogelijkheden om de voetgangersstoeltjeslift te nemen.

De stoeltjeslift voor voetgangers :

een 360° panorama

Voor veel wandelaars is het nemen van een stoeltjeslift voor voetgangers bij Le Collet een echte uitkomst. Het is de enige toegankelijke manier om van een 360° panorama te genieten. Hoe kun je de Mont Blanc ontdekken als je niet skiet of sneeuwschoenwandelt? Een stoeltjeslift voor voetgangers naar Le Collet is de enige manier om boven te komen en te genieten van een adembenemend panorama op de Mont Blanc. Bij mooi weer heb je met de stoeltjeslift Claran slechts 6 minuten nodig om hoog te komen en van het uitzicht te genieten.

Maak een paragliding vlucht met

de voetgangersstoeltjeslift

Voor sommigen geeft het nemen van de stoeltjeslift Claran toegang tot prachtige landschappen, maar voor anderen is het de poort naar vrijheid. Speed riding of tandemvliegen, het bereiken van de toppen met de stoeltjeslift voor voetgangers in de buurt van Chambéry maakt het gemakkelijker om van deze activiteiten te genieten. Dus als je een kaart neemt met verschillende voetgangersoversteekplaatsen, kun je genieten van een vrije vlucht zodra het weer het toelaat.

Terug naar beneden sneeuwschoenwandelen

met een gids

Wil je graag sneeuwschoenwandelen, maar ben je het niet gewend? Waarom begin je niet met een wandeling van de bergtoppen naar het resort met een berggids? In dit geval gaat de beklimming via de stoeltjeslift voor voetgangers Claran. Voor de afdaling hoef je alleen maar de rode piste vanaf de stoeltjeslift te volgen en terug te keren naar het resort. Als sneeuwschoenwandelen nieuw voor je is, kun je nog steeds genieten van de schoonheid van de bergtoppen.

Sta open voor nieuwe ervaringen

gezellig

Heb je zin in een glas glühwein? Ga dan naar de stoeltjeslift Claran. Als je de voetgangersstoeltjeslift Collet neemt, kun je genieten van enkele zeer gezellige ervaringen. Kom ’s avonds genieten van een glas glühwein op de top van Claran. Voor veel vaste gasten is dit een must tijdens een verblijf in Le Collet. Als je niet kunt genieten van de fondue chaudron omdat je niet kunt sneeuwschoenwandelen, kun je nog steeds de stoeltjeslift nemen om de glühwein te proeven. Deze naar kaneel geurende drank is typisch voor een vakantie in de bergen.

Wat je reden ook is, het nemen van de stoeltjeslift in Claran is de perfecte manier om te genieten van een unieke ervaring. Geef jezelf de vrijheid om je open te stellen voor nieuwe horizonten en ervaringen.

Experimenten

te leven
Sluiten