Nacht skiën Le Collet
Ski

Nachtskiën

Onvergetelijk
  • 457
  • 429
  • 423
  • 403
  • 395

Voor wintersportfans is naar de nabijgelegen skigebieden gaan of op skivakantie gaan een echt moment van ontspanning. Helaas is het met drukke agenda’s en het gezinsleven soms moeilijk om op vrije dagen tijd te vinden om te gaan skiën. Nachtskiën in Le Collet is een kans die je niet mag missen.

Een onvergetelijke ervaring

SKIËN ONDER DE STERREN

Waarom ga je niet nachtskiën in Le Collet op vrijdagavond?

Skiën in ploegendienst

Het is waar dat het probleem van ’s ochtends wakker worden is opgelost, en je hoeft veel minder lang te wachten bij de stoeltjesliften. Er zijn zelfs 3 stoeltjesliften en 2 sleepliften die je naar de ongeveer tien verlichte pistes van Le Collet brengen om ’s nachts te skiën.

In het weekend skiën kan een echte hoofdpijn zijn. Je moet vaak iedereen bij het krieken van de dag wakker maken als je om 9 uur ’s ochtends op de piste wilt staan. En als je geen accommodatie in Le Collet hebt, moet je er nog eens 40 km rijden vanaf de vallei bij optellen.

Genieten van een andere sfeer

De sensaties zijn totaal anders dan overdag en de sfeer is echt bijzonder. Het feit dat er minder mensen op de pistes zijn, zorgt voor een zekere intimiteit tussen de skiërs. Bij Le Collet skiën we ’s avonds in een goed humeur en letten we vooral op de andere skiërs. Hoe aandachtiger je bent, hoe groter de kans dat je de pechvogel wilt helpen. In deze nachtelijke sfeer wordt er gelachen.

Le Collet biedt niet alleen het grootste nachtskigebied van Europa, maar maakt van nachtskiën ook een echte attractie. Eén keer per week wordt het skigebied ’s nachts verlicht. Op een moment dat iedereen thuis is, is de berg van ons. Alleen op de pistes van het nachtskigebied van Collet lijkt bijna alles mogelijk. Je voelt je totaal onoverwinnelijk.

En voor al die gefrustreerde mensen die overdag niet kunnen komen skiën vanwege hun werk, is het gewoonweg koninklijk om de druk van klanten en dossiers te vergeten op de nachtpistes.


Waarom is dat leuk?
Een origineel idee voor een uitjemet familie of vrienden
Restaurants open tot middernacht
Unieke glijsensaties!
Sluiten