Tétras Délire Pretpark Le ColletVisueel Collet D'alevard Tetras Delire Park
©Visueel Collet D'alevard Tetras Delire Park
ActiviteitHoracio het auerhoen leuke route

Leuke gezinsroute, Horacio het auerhoen

Leuk parcours voor gezinnen

Droom je al lang van een leuke cursus waar je kunt lachen, leren skiën, weg van alles, vallen, opnieuw beginnen… en dat allemaal met maximaal plezier? Le Collet heeft het voor elkaar!
Het is nieuw en je zult het geweldig vinden: kom en ontdek het Tétras Délire Park, helemaal nieuw ontworpen voor familieplezier en plezier in een ongewone wereld, terwijl je op een leuke manier leert over de omgeving van Le Collet. Wie overwint alle hindernissen onderweg? Aan jullie, de avonturiers!

Eén nummer

Plezier voor het hele gezin

Plezier, een glimlach en plezier – dat zijn de sensaties die het ritme bepalen van deze gloednieuwe cursus, die jong en oud zeker zal bekoren. Het is een hele nieuwe wereld van skiplezier en het ontdekken van de verborgen schatten rondom ons prachtige resort. Het is een sportieve en leerzame ervaring die je de adem zal benemen.

Gesymboliseerd doorHoracio Señor Tétras Lyre, de emblematische vogel van de Alpen, en zijn bende dierenvrienden van Le Collet, ontdek een wereld van duizend en één verrassingen die je evenzeer zal verbazen als amuseren. De Horacio le Tetras route is ideaal voor het hele gezin en is perfect voor beginners, die geen moeite zullen hebben om de route af te leggen. Deze route is niet alleen de perfecte manier om mooie herinneringen op te halen, maar is ook ontworpen met het oog op educatieve ontdekkingen: een onderdompeling in de omgeving van het skioord en bewustmaking van de noodzaak om het erfgoed van Le Collet te beschermen.

Ontdek

Horacio en zijn bende

Met je ski’s stevig aan je schoenen, je helm stevig op je hoofd en je skibril vastgelijmd aan je bril, ben je klaar om de nieuwe funroute van het Tétras Délire Park op te gaan, maar weet je wat je te wachten staat?

Ontmoet de dieren van het Collet

Terwijl je over dit leuke parcours naar beneden suist, kom je op de piste een paar lokale bewoners tegen – en dan bedoelen we niet de skileraren! Nee, op de route van Horacio het korhoen ontmoet je Horacio samen met Valentina Señora het korhoen (Poupoule voor haar vrienden), het korhoen en koning van de lucht in Collet, die de pistes rustig houdt. Je ontmoet ook Romeo de vos, die de flora en fauna van de Alpen door en door kent! Tijdens je tocht kom je Jacques, Jacqueline en hun marmot Jacquot tegen, een vriendelijke familie marmotten. Natuurlijk is onze geliefde eekhoorn Paco, de mascotte van Le Collet, nooit ver weg als het op plezier aankomt. En last but not least zul je Eliot zeker tegenkomen, altijd paraat… hij is de sportman van het stel. Hij springt, hij rent, hij is niet te stoppen.

Ben je klaar om kennis te maken met deze nieuwe bende die deze winter zijn koffers pakt in Le Super Collet?

Een parcours vol verrassingen

Natuurlijk hebben we geprobeerd je uit te dagen, anders zou dit parcours niet zo leuk en sportief zijn. Tijdens je speelse escapade probeer je de hindernissen vol verrassingen van Horacio en zijn trawanten uit de weg te ruimen. We zeggen liever niet te veel en laten je ze zelf ontdekken.

Tot deze winter op dit nieuwe ludieke parcours, dat toegankelijk is via de skiliften van het meer (beginners) en aan de rand van de groene piste.

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten