Le Collet - Uitzicht op de Mont Blanc vanaf de top van Claran
©Uitzicht op de Mont Blanc vanaf de top van Claran
Niet te missen

De top van Claran

360°-weergave
  • 449
  • 423
  • 473

Het skigebied van Le Collet is enorm. Daardoor zijn er tal van afdalingen en routes om van te genieten en optimaal te genieten van de skipistes. Iedereen kan genieten van de landschappen en de schoonheid ervan. Maar als er één onmisbare plek is in het skigebied, dan is het wel de top van de stoeltjeslift Claran.

De top van Claran bereiken

Maak het jezelf gemakkelijk in je stoel en profiteer van de lift om het landschap te bewonderen. Profiteer ervan, want vanaf het vertrekstation bij Super Collet op 1640 meter duurt het slechts tien minuten om de top van de stoeltjeslift Claran op 2090 meter te bereiken. Slechts tien minuten of zo om de toppen te bereiken met de stoeltjeslift en optimaal te genieten van de rit. Natuurlijk willen fanatieke skiërs snel naar de blauwe piste van Dahu, terwijl anderen de tijd nemen om te genieten van hun aankomst in het resort en van het besneeuwde landschap.

Neem de tijd op de top van de Claran stoeltjeslift

De top van de Claran stoeltjeslift is natuurlijk de top van het resort, maar het is ook een geweldige plek om even te pauzeren en van het moment te genieten. Geniet van het panoramische uitzicht van 360 graden. Bovenop de Claran stoeltjeslift is het uitzicht op de omliggende bergen zowel verbazingwekkend als adembenemend. Er is bijvoorbeeld geen betere plek om de Mont Blanc te aanschouwen. Majestueus op de achtergrond toont hij trots zijn smetteloze koepel.

Als je zoveel moois ziet, moet je natuurlijk foto’s maken. Of je nu een selfie neemt of een groepsfoto, de besneeuwde toppen op de achtergrond zijn altijd prachtig. Tenzij je liever een panoramisch uitzicht hebt.

Vanaf de Claran stoeltjeslift kun je paragliders het luchtruim zien kiezen boven het resort. En als je de tijd neemt om de sporen in de sneeuw te volgen, is de kans groot dat je wandelaars op sneeuwschoenen of langlaufski’s tegenkomt.

Eten op de top van Claran

Schijnt de zon volop? Waarom neem je geen lunchpauze en ga je picknicken met uitzicht op de Mont Blanc? Doe je ski’s uit, zoek een veilig plekje uit de buurt van de skiërs en geniet van het landschap en het prachtige uitzicht over de vallei.

Met zo’n landschap voor je ogen zullen je boterhammen en sinaasappels nog nooit zo lekker hebben gesmaakt.

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten