Collet en hive station vanuit de lucht
Het station

Welkom in Le Collet

Resort in het hart van het massief van Belledonne

Welkom in Le Collet, met zijn warme, feestelijke sfeer en familiegevoel. Met zijn adembenemende uitzicht over de vallei van Grésivaudan, de Chartreuse en het Massif des Bauges zal Le Collet je op het eerste gezicht overtuigen.

Een gezinsvriendelijk resort

Een van de grootste nachtskigebieden van Europa

Le Collet is beroemd om zijn uitgestrekte skigebied en zijn diversiteit aan bossen en open vlaktes, maar het is het nachtskiën dat het echt onderscheidt. Het skigebied heeft het grootste nachtskigebied van Europa, met maar liefst 10 verlichte pistes die je het plezier van het skiën op de toppen niet ontnemen.

Met vrienden of familie, zelfs de allerkleinsten, kun je genieten van de schoonheid van dit gezinsvriendelijke skigebied, dat zoveel te bieden heeft. Of je nu een beginner bent of je skiën wilt verbeteren, de ESF-instructeurs zijn er om je les te geven, ongeacht je leeftijd. Ze leiden ook de traditionele afdaling met fakkels, die traditioneel wordt afgesloten met een glas glühwein.

Heerlijke panorama’s tussen de Vercors en Chartreuse tot aan de Mont Blanc

Le Collet, een dynamisch resort, ligt op een balkon en biedt een panoramisch uitzicht van 360° op de omliggende bergen. Natuurlijk kun je de Mont Blanc niet missen, die trots in het hart van zijn massief staat, maar je kunt ook de toppen rond het Lac du Bourget en het Bauges-massief zien. Aan de overkant dagen het Vercors-massief en de Chartreuse het Belledonne-massief uit.

Laat je verleiden door een beetje winkelen in de boetieks van het resort en aarzel niet om deel te nemen aan de vele evenementen die regelmatig plaatsvinden. In Le Collet staat de tijd stil en is er alleen tijd voor gezelligheid. Geniet ’s avonds van de feestelijke sfeer, laat je verwennen in een van onze restaurants en laat je verwennen met raclette of fondue. Eén keer is niet gebruikelijk!

Onze must-haves

Laat je inspireren
De Blog

Experimenten

te leven
Sluiten