adobestock-153779840-regis.jpeg
Niet te missen

Fakkelafdalingen

Een kleurrijke show
  • 457
  • 437
  • 407

Of je nu skiër bent of gewoon toeschouwer, de afdaling met fakkels is een essentieel onderdeel van het leven in het skioord. Georganiseerd door de ESF skileraren, is het meer dan een show, het is een echte gemeenschap tussen alle deelnemers.

De hellingen lichten op

In elk skigebied wordt reikhalzend uitgekeken naar de afdaling met fakkels. De skileraren leiden hun leerlingen naar de top van de pistes, waar ze een serpentine van fakkels vormen die de pistes verlichten als de avond valt, wat een waar magisch spektakel oplevert.

Het verzamelpunt is op het sneeuwfront, niet ver van de skischool. Hier kan iedereen zijn eigen fakkel of lantaarn kopen. Voor sommigen is het hun eerste ervaring met nachtskiën. Het kan ze zelfs inspireren om het op grotere schaal te proberen. Het is de perfecte plek om het nachtskiën uit te proberen!

Na de afdaling gaat het feest verder: de instructeurs voeren hun show op en iedereen draagt zijn eigen behendigheid en talent bij. Het draait allemaal om plezier hebben en een geweldige tijd delen.

Kom elke week van de schoolvakantie meedoen of gewoon kijken. En als de rit voorbij is, kom dan langs en deel een glas vriendschap onder het genot van glühwein of warme chocolademelk.

Onze must-haves

Laat je inspireren
Sluiten