ad7i2109.jpg
Blog

Geniet van een berggerecht

En haal het meeste uit je skivakantie

Verken de paden, wandel over de wandelpaden, ontspan bij het meer. Blijf gefocust op je emoties. In het hart van het Massif de Belledonne schittert de natuur. Van de balkons van de Belledonne tot de meren rond Le Collet kun je weelderige landschappen bewonderen en een hoekje natuur vinden waar je je kunt laten gaan.

Eten aan de voet van de pistes

Doe je ski’s uit en ontspan op het terras. Bewonder het landschap en geniet van een berggerecht. Raclette met smeltkaas, fondue met of zonder eekhoorntjesbrood, kaas en traditie staan op je tafel. En dan hebben we het kleine glaasje witte Savoie-wijn nog niet meegerekend. Het is essentieel voor de spijsvertering, maar altijd met mate. Trakteer jezelf op gastronomische momenten die je nooit zult vergeten

De voorkeur geven aan lokale producten

Genieten van een berggerecht betekent ook de voorkeur geven aan lokale producten. Fondue met Beaufort, maar ook gratin dauphinois, Savoie tomme en Grenoble salades. Tegen een achtergrond van het massief van de Vercors, de Chartreuse en de Bauges belanden de sandwiches voor fijnproevers op ons bord. De Savoyaardse tartine is royaal met raclette en ham op boerenbrood, terwijl de Marcelline een subtiele combinatie is van appel en St Marcellin kaas op bladerdeeg.

Verwen jezelf

na het nachtskiën

Ga ’s avonds de piste op, geniet van de schoonheid van het grootste nachtelijke skigebied van Europa en sluit af met een Savoyaards gerecht. Duw de deur van een van onze partnerrestaurants open en voel de warmte. De warmte van de plek, maar ook de warmte van het onthaal. Verleng dit moment van samenzijn op de piste om een gezellig moment te delen. Diots de Savoie en crozet, tartiflette, alle goede gerechten uit de bergen. Sluit de dag lachend af terwijl je de mooiste afdalingen van de dag naspelt.

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Experimenten

te leven
Sluiten