ad7i0232.jpg
Met de familie

Spelletjes en entertainment

Een wintersportvakantie in Le Collet is ook een gelegenheid om te profiteren van het entertainmentaanbod om je te vermaken. Op zondag tijdens de schoolvakanties wordt het animatieprogramma onthuld zodat je niets hoeft te missen.

De keuze is aan jou, of je nu op zoek bent naar sportieve activiteiten of iets om van te genieten onder het genot van een glas glühwein of warme chocolademelk.

Activiteiten

voor het hele gezin

Ontdek de bergen op een andere manier

Tijdens het winterseizoen kun je metde activiteit Artic Park van deColletESF de winterversie van het avonturenpark uitproberen. De geweldige oversteek van een ijzige bergstroom met een tokkelbaan zal je niet koud laten.

Soms worden er sneeuwsportactiviteiten georganiseerd om je nieuwe activiteiten te laten ontdekken, zoals afdalingen van pistes tijdens sluitingstijd met nieuw materiaal.

Sneeuwsportactiviteiten

In de winter is de eerste glijbaan een evenement in Le Collet dat je niet mag missen. Een springkasteel, een wipe-out maaier en een schietbaan met lasergeweer zijn maar een paar voorbeelden van wat je te wachten staat op deze feestelijke dag.

De fakkelafdaling is het hoogtepunt dat je niet mag missen. Of je nudeelneemt of alleen toeschouwer bent, dit is een belangrijk en traditioneel evenement in het leven van een skioord als Le Collet. Het wordt georganiseerd door de ESF-instructeurs en mondt uit in een feestelijke en gezellige bijeenkomst.

Omniets van de animatie in Le Collet temissen , moet je regelmatig naar de animatiechalet gaan. Soms zijn er verrassende activiteiten, zoals een ritje in een sneeuwfrees.

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten