fb-18-web-e1619170963621.jpg
Gezinnen en kinderen

Spelletjes en entertainment

Spelletjes en entertainment zijn een van de hoogtepunten van een vakantie in de bergen. Het is een geweldige manier om als gezin een band op te bouwen of om magische momenten te beleven zonder papa en mama. Wil je plezier maken tijdens je verblijf? De spellen en activiteiten in Le Collet voldoen aan al je verwachtingen.

Activiteiten

voor het hele gezin

Spelletjes in de buitenlucht

In Le Collet biedt het Azimut park verschillende boomparcoursen en tokkelbanen die zo hoog zijn dat ze je de adem benemen. Er worden regelmatig workshops met een natuurthema aangeboden.

In Malatrait is een hele speeltuin gewijd aan zomeractiviteiten, met minigolf, een synthetische ijsbaan, opblaasbare spellen en een trampoline voor familieplezier in een weelderige groene omgeving.

De recreatiecentra rond Le Collet verwelkomen je ook graag tijdens de zomer. De opblaasbare modules in het Lac de la Terrasse, met zijn gigantische katapult en aqua Bim Bim boeien uitgerust met waterpistolen, zijn perfect voor jong en oud.

Het Avonturenpark Banzaï in Saint-Pierre d’Allevard is een geweldige plek om een dag of middag door te brengen met het hele gezin. Een gebied voor vermaak en ontspanning midden in de natuur, niet ver van het skigebied van Collet. Spelletjes, sport, competitie en verrassingen maken allemaal deel uit van je dagje uit. De atac-boog, bijvoorbeeld, zorgt voor een vleugje nieuwigheid en originaliteit. Dit avontuurlijke spel is een mix van trefbal en boogschieten en zal zeker in de smaak vallen. Een behendigheidsspel waarbij het de bedoeling is om alle andere boogschutters uit te schakelen om de laatste, de ultieme te zijn.

Entertainment

De hele zomer door is er in en rond Le Collet genoeg te doen om je kinderen tijdens hun verblijf te vermaken. Er zijn verschillende workshops of activiteiten in kleine groepen voor het plezier van de kinderen.

Het bergfestival is een niet te missen evenement. Er is genoeg om de kinderen te vermaken, van suikerspinnen en springkastelen tot paardrijden en schietkunst.

Dit zijn traditionele bergfestivalactiviteiten.

Ideeën voor gezinsactiviteiten

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten