2019-ski-nocturne-et-vue-sur-grenoble-credit-photo-adrien-giral-img-1936.jpg
Blog

Sneeuwschoenwandelen bij nacht

Het is pure magie.
  • 433
  • 413
  • 457
  • 429

Zoals we allemaal weten, draait het bij sneeuwschoenwandelingen allemaal om je open te stellen voor rust en stilte, om in contact te komen met de natuur en om plekken te ontdekken die puur fabelachtig zijn. Op deze stukken smetteloze sneeuw voel je je zo bescheiden. s Nachts wandelen voegt nog een extra dimensie toe, het is pure magie.

Wandelen in de nacht,

het is een ander gevoel

Betreed een andere dimensie

s Nachts sneeuwschoenwandelen betekent jezelf openstellen voor andere sensaties die je overdag niet kunt ervaren. s Nachts sneeuwschoenwandelen betekent een andere dimensie binnengaan. Weg zijn de referentiepunten die je overdag hebt, ’s nachts word je verrast door reliëf dat je nog niet eerder hebt gezien, door hellingen die je anders moet aanpakken. Heb je het over een 6e zintuig? s Nachts wordt dit 6e zintuig automatisch gewekt voor een nog fantastischere ontdekking van de natuur.

Tegen de avond heeft de sterrenhemel het blauw van de dag vervangen.

Vanaf nu heb je een hoofdlamp nodig om je een weg te banen tussen de dennenbomen door naar de bergkam met uitzicht op de skiliften. Ver van de lichten van Chambéry of Montmélian, die je in de verte kunt zien, zie je de eerste haassporen in de sneeuw.

Uitkijken naar dieren, geluiden en kreten van de bosbewoners is pure magie. Alles krijgt een weerklank die overdag niet voorkomt.

En om de avond af te ronden

Nachtelijke sneeuwschoenwandelingen beginnen meestal om 17.30 uur, en ja, in de winter wordt het erg vroeg donker. Dan blijft er nog genoeg tijd over voor een gezellig moment. Waarom kom je niet samen voor een fondue in een restaurant in het skioord Le Collet? Het is een beetje een traditie na een nachtelijke sneeuwschoenwandeling, en het is zo lekker en gezellig.

Doe je mee met de volgende tocht?


Waarom is dat leuk?
Ideaal met kinderen
Cateringruimte op het terrein
Opties voor abonnementen

Privé spa

Experimenten

te leven
Sluiten