Ervaring

Besneeuwde paden ontdekken

op sneeuwschoenen bij Collet
adobestock-291437491--fluzin-dominique.jpeg
  • 433
  • 429
  • 399
  • 481

Als je in de bergen bent, is een van de eenvoudigste en meest toegankelijke geneugten het ontdekken van de besneeuwde paden op sneeuwschoenen. Dag of nacht, de uitgestrektheid van de paden van Le Collet verkennen geeft je een echt gevoel van vrijheid.

Natuur

in volledige vrijheid

Frisse lucht en puur natuur – dat is wat je te wachten staat op besneeuwde sneeuwschoenpaden. Zowel sportief als ontspannen zijn sneeuwschoenwandelingen op de loipes verrassend. Ze zijn romantisch en wild. De natuur op haar mooist, vlak onder je voeten. In de zon glinstert en kraakt de sneeuw onder je voeten. Verderop voert het pad je diep een sparrenbos in. Misschien zie je een paar vogel- of konijnensporen.

Trails naar ieders smaak

In deze smetteloze onmetelijkheid is alles bevorderlijk voor extase en ontsnapping. Elk pad heeft zijn eigen schatten voor wie ze wil ontdekken naargelang zijn wensen en mogelijkheden. Vanuit Le Collet biedt het pad van de Mouilles 2 uur frisse lucht in een bosrijke omgeving. De Nid d’aigle wandeling vanuit Malatrait is een sneeuwschoenwandeling op rood niveau met een klim van 200 meter. Tussen 2 open plekken in het bos biedt het een mooi uitzicht op de toppen van de Belledonne, zoals Grand Charnier. Er is ook een glimp van het Chartreuse massief en het Lac du Flumet.

Download de routekaart

ad7i3847.jpg

Waarom is dat leuk?
Ideaal met kinderen
Genieten van de natuur
Doe een sportieve activiteit
Sluiten