ad7i1792.jpg
Blog

Genieten van de sneeuw

Haal het meeste uit je verblijf in Le Collet

Leer skiën, ga sneeuwschoenwandelen, ga op zoek naar diersporen, ga langlaufen, rodelen, Snake Gliss, geniet van de sneeuw op zijn mooist en ongewoonst.

Jezelf overtreffen en

verras jezelf

Je eerste sensaties op de piste beleven. Voor het eerst rechtop op ski’s staan. En dan profiteren van de vers gevallen sneeuw om je eerste bochten te maken. Luisteren naar het advies van de instructeur en denken dat ook jij binnenkort je eerste ster kunt verdienen. Individuele lessen, groepslessen, cursussen of skiën in de poedersneeuw, beleef de bergen ten volle.

Naar de

de toppen bedwingen

Vertrek vroeg in de ochtend wanneer het skigebied nog niet open is. Ga de pistes op in de toegestane sectoren. Bereik de bergkam van de Plagnes en de Col de Claran en geniet van de brede pistes in een eindeloze sfeer. Kijk je ogen uit naar de omliggende bergen, zoals de Aravis en de Mont Blanc. Haal een paar uur of een hele dag diep adem. Waarom overweeg je het avontuur niet voort te zetten en meerdere nachten in een berghut door te brengen. Geniet van de sneeuw op zijn wildst.

De activiteiten van

ongebruikelijke dia's

Ski joëring, suis de pistes van het skioord af op een snakegliss of airboard en geniet op een ongewone manier van de sneeuw. Sluit de dag af met de ondergaande zon op de achtergrond en de pistes vrij van skiërs. Je kunt op vreemde machines de hellingen af suizen, alleen of verstrikt in een reeks verwarde sleeën. Je houdt je zo goed mogelijk vast, krijgt sneeuw in je gezicht, wordt bijna uit de slee geslingerd in de bochten, maar lacht vooral. Breng een bijzonder moment door en geniet op een andere manier van de sneeuw.

maken

activiteiten samen

Geniet als gezin van de sneeuw. Samen sporten of leuke activiteiten doen. Sleeën, poolhonden bekijken en hun wereld ontdekken, op zoek gaan naar diersporen in de sneeuw. Zoek activiteiten om samen als gezin te doen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bukken om de sporen in de sneeuw te observeren, een musher worden. Diversifieer je ervaringen en emotionele momenten. Laat je verrassen door het kostbaarste van sneeuw.

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Ervaring

Gemaakt in Collet
Sluiten