Blog

Deel een moment met Paco, de mascotte van Le Collet

De kinderen zijn er dol op!
Paco de mascotte van het resort Collet d'Allevard
  • 437
  • 405
  • 467

Paco de eekhoorn, de mascotte van Le Collet en het vriendje van de kinderen!

Paco

De ambassadeur van de Collet slopes

In Le Collet is hij de enige persoon die je tegenkomt – hij is een echt instituut. Als vriend van jong en oud is Paco de mascotte alomtegenwoordig. Wil je een moment delen met Paco de mascotte? Je hoeft alleen maar een wandeling te maken over de pistes om hem te ontmoeten, vooral ’s middags. In Le Collet zijn er tal van mogelijkheden om belangrijke momenten te delen met Paco de mascotte.

Het is niet ongewoon om Paco op de pistes te zien. Vanaf halverwege de middag kan iedereen een moment delen met Paco, de mascotte. Hij ontmoet je op de pistes van Collet, gaat met je hardlopen en is zelfs bereid om een paar selfies met je te nemen.

En als ze zeggen dat alle katten ’s nachts grijs zijn, dan zijn de eekhoorns bij Le Collet ’s nachts altijd rood! En ja, onze vriend Paco, de mascotte, is nooit moe. Zelfs ’s nachts skiet hij nog. Dit is nog een kans om een moment te delen met Paco, de mascotte. Volg hem ’s nachts op de piste, maar verlies hem niet uit het oog, hij is snel!

Deel je herinneringen met Paco de mascotte

Om een goed aandenken te bewaren aan je skidagen in Le Collet, aarzel dan niet om een paar foto’s te maken met Paco de mascotte. Hij leent zich gemakkelijk voor selfies en nadat hij zijn jas heeft opgepoetst, poseert hij graag. Je kunt hem ook volgen op een aantal video’s waarin hij de pistes van Le Collet laat zien.


Waarom is dat leuk?
Een souvenir van je vakantie
Skiën met de mascotte van het resort
Kindervriend
Sluiten