Collet sneeuwschoenen in de winter
Activiteit

Sneeuwschoenen

sneeuw
  • 449
  • 423
  • 403
  • 477

In Le Collet hebben de bergen ook enkele aangename verrassingen in petto voor wie niet skiet. Liefhebbers van bospaden en wandelingen dicht bij de bergtoppen komen hier aan hun trekken. Le Collet heeft ook sneeuwschoenwandelaars in gedachten. Alleen of onder begeleiding, ontdek de natuur en de pistes van Le Collet op een geheel nieuwe manier.

Wandelpaden

gratis toegang

Het Collet-resort is ook toegankelijk voor sneeuwschoenwandelaars. Er zijn 4 routes met verschillende moeilijkheidsgraden.

  • Een blauwe route van bijna 4 km aan de kant van Collet.
  • Twee rode routes. De ene is een verlenging van de blauwe route, bijna 5 km lang. En de andere tussen Super Collet en le Prérond is 3,1 km lang.
  • Een zwarte route die de Collet circuits uitbreidt om een mooie lus van bijna 6 km te bieden.

Sommige van deze routes brengen je naar de toppen, vanwaar je kunt genieten van een prachtig panorama over de Grésivaudan vallei en de omliggende bergketens. Deze routes zijn gemarkeerd en bewegwijzerd, zodat je in alle veiligheid kunt genieten van sneeuwschoenwandelen.

Op zoek naar een ontsnapping? Neem de stoeltjeslift voor voetgangers tot 2100m. Vanaf daar is het uitzicht adembenemend.

Uitstapjes

ingelijst

Wat als je het aangename met het nuttige combineert? Aan de ene kant doe je mee aan een sneeuwschoenwandeling en aan de andere kant beleef je een groepsevenement. Hou je niet van sneeuwschoenwandelen in je eentje, wil je diersporen ontdekken of een nachtelijke uitstap maken? Kies dan uit ons aanbod begeleide sneeuwschoenwandelingen:

Tijdens deze begeleide tochten krijg je niet alleen de kans om een fantastische wandeling te maken, maar ook om de natuur te ontdekken. Bewonder het landschap, leer diersporen in de sneeuw herkennen en geniet van intense momenten. Neem deel aan een echt ontspannend moment onder begeleiding van een bergprofessional.

Bij Le Colletlaten we niets aan het toeval over zodat je de bergen op de zachtst mogelijke manier kunt ontdekken. Gemarkeerde paden, uitstapjes met gidsen en bergprofessionals, we hebben aan alles gedacht zodat je optimaal kunt genieten.

Uitstapjes met sneeuwschoenen

in foto's

Experimenten

te leven
Sluiten