Halsketting COVID le Collet
©Model 3
Je organiseert een evenement

Evenementenformulier

Vertel het ons en wij vertellen het onze bezoekers!

Als u een gemeente, culturele of sportvereniging, festivalcomité of een andere speler bent die mogelijk kan helpen bij het promoten van ons erfgoed (natuuruitstapjes, rondleidingen, concerten, voorstellingen, enz.) en zo bijdraagt aan de aantrekkingskracht en invloed van Allevard-les-Bains, volg dan de handleiding hieronder en vul het formulier “Een evenement indienen” in.

Vul het formulier onderaan de pagina in: het zal zo snel mogelijk worden verwerkt. Uw informatie wordt dan rechtstreeks ingevoerd in de database van APIDAE, die verschillende media voedt

Meer informatie

– we behouden ons het recht voor om je informatie al dan niet TE WAARBORGEN en al dan niet openbaar te maken via bepaalde media. Evenementen die in particuliere instellingen worden georganiseerd, worden alleen uitgezonden als de dienstverlener een partner is.
– de website Le Collet zal alle activiteiten op de bestemming uitzenden.

Let op dat u dit formulier niet meerdere keren invult voor hetzelfde evenement, want dan loopt u het risico dat de publicatie van het formulier wordt vertraagd!
Bedankt voor uw begrip.

Als je een TICKET SERVICE voor je evenementen wilt opzetten, neem dan rechtstreeks contact met ons op via communication@belledonne-chartreuse.com.

Onze tool kan je veel tijd besparen.

Sluiten