COVID Collet choker
©Model 2
Blog

NEKDRAAIINGEN

COVID-specials

Terwijl iedereen zich afvraagt wanneer het winterseizoen bij Le Collet van start gaat, hebben velen van jullie ons op onze verschillende sociale netwerken gevraagd of we onze eigen nekdoeken gaan maken. Heb je erop gewacht? Ze zijn in productie! Het is een vooruitstrevende, veiligheidsbewuste stap die we nodig vonden om jullie veiligheid deze winter op onze pistes te garanderen.

Gepubliceerd op 25 november 2020

Goedgekeurde chokers

in de kleuren van Collet!

Deze winter is het in Le Collet, zoals in alle skioorden, verplicht om een masker te dragen in de winkels, in de wachtrijen en op de skiliften… dus hebben we besloten om halswarmers te maken met het logo van het skioord erop!

De chokers zijn gemaakt van een filterende en ademende categorie 1 polyester stof (50 wasbeurten), voor totaal comfort en vooral om veilig te kunnen skiën. Nekwarmers zijn geweldig, maar nekwarmers in de kleuren van Collet zijn nog beter! Om ervoor te zorgen dat je ondanks de moeilijke omstandigheden een feestelijke en gezellige winter hebt, wilden we dat je Le Collet tot in het puntje van je neus zou vertegenwoordigen. Er zullen 4 modellen chokers beschikbaar zijn voor ieders smaak… je vindt zeker een “choker die bij je neus past”!

Je kunt de kleuren van je favoriete skioord dragen op de piste, maar ook tijdens al je sportieve uitstapjes, terwijl je profiteert van de beschermende werking. Een echte 2 in 1 om zonder mate van te genieten.

We hebben niet alleen aan jou gedacht, maar ook aan de plaatselijke bevolking door samen te werken met Les Blues Brodeurs, een bedrijf dat gespecialiseerd is in technisch textiel en gevestigd is in Sassenage, in de buurt van Grenoble.

Chokers naar jouw smaak!

Als je een fervent volger bent van onze sociale netwerken, heb je vast en zeker de verschillende versies van onze halskettingen gezien, nietwaar? We wilden onze volgers erbij betrekken en hun zegje laten doen over het project.

Voor de goede orde besloten we onze creaties in verhalen te posten, zodat onze abonnees konden stemmen en de modellen konden kiezen die ze deze winter het liefst op onze pistes zouden dragen! Na veel stemmen en een beetje spanning konden we de 2 winnende ontwerpen bekendmaken, die de volgende dag al in productie gingen. Uiteindelijk worden er in december 300 speciale COVID-kettingen met het logo van het skigebied geleverd. De actie bleef niet onopgemerkt, want Le Collet had het geluk dat de Dauphiné Libéré er aandacht aan besteedde op haar website en in de papieren versie van haar nummer van 7 november. Onze gemeenschap is in beweging en dat kun je horen!

Lees het artikel in de Dauphiné Libéré

Dus wie gaat er deze winter mee aan de haal?

Hoe kom je aan deze chokers?

We weten zeker dat jullie je na deze introductie allemaal dezelfde vraag stellen:
“Waar en wanneer kan ik mijn choker kopen en met trots de Collet-kleuren dragen?

De chokers worden in december geleverd in de sportwinkels van het resort.

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten