Sledehonden
Blog

Ontdek sledehonden snowskates

Tussen balans en snelheid
  • 429
  • 403
  • 485

Vers aangekomen als sneeuwvlokken op de grond, is de Sled Dogs Snowskates activiteit of beter gezegd “sneeuwschaatsen” (geen schaatsen) DE nieuwe winterattractie in Le Collet! Trek je schaatsen aan en doe een evenwichtsoefening terwijl je van de hellingen van Le Collet naar beneden suist. Het is de perfecte nieuwe manier om van wintersport te genieten met vrienden en familie… Emoties en sensaties gegarandeerd!

De kunst van het schaatsen op de piste

du Collet

Met je schaatsen stevig aan je voeten, je ogen gericht op de piste en je knieën gebogen, is het tijd om de piste op te gaan in Sled Dogs Snowskates! Met een mengeling van ongeduld en opwinding suis je de vers geprepareerde helling af en laat je je artistieke kant zien.

Een paar bochten om de kunst van het beheersen van deze “schaatsen” te leren en daar ga je, het landschap flitst voor je ogen en de sensaties nemen je in een razend tempo in hun greep. Je lacht, lacht en hebt de tijd van je leven. Als je eenmaal de bodem hebt bereikt en vol goede herinneringen zit, is er maar één ding dat je wilt: het allemaal nog een keer doen en de pistes bedwingen op sneeuwschaatsen!

Schaatsers zullen een aantal overeenkomsten vinden in hun bewegingen, wat een groot voordeel is als ze de helling af denderen. Voor de minder avontuurlijken onder ons: je kunt ook gewoon op je eigen tempo de piste af schaatsen, zodat je zeker in de stemming komt (of in de sneeuw)!

Of je nu met vrienden, familie of met z’n tweeën bent, deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus, en wordt zeker een onvergetelijke ervaring.

Natuurlijk heb je je camera nodig om je kunsten vast te leggen en te laten zien, en wie weet inspireer je zelfs andere fans van deze ongewone sport, waar lachen en plezier één en hetzelfde zijn.

Neem de stoeltjeslift of schaats!

Met de liften of alleen!

Dat klopt, zelfs als de skiliften tijdelijk gesloten zijn, kun je met je Sled Dogs Snowskates naar de top van de pistes klimmen en net als de skiërs naar beneden skiën. Leuk, toch? Reden te meer om de geneugten van de pistes te herontdekken terwijl je geniet van een activiteit die even leuk als vermakelijk is.

Geen skiliften open? Je skates kunnen ook worden aangepast voor wandelen, zodat je de pistes op kunt als een sneeuwschoenwandelaar. Na al die inspanning is het tijd voor een welverdiende afdaling naar het resort.

Een nieuwe manier om te glijden

leuk en speels

au Collet

Sled Dogs Snowskates is een nieuwe manier voor iedereen om te leren schaatsen op sneeuw, trucjes uit te proberen terwijl je op topsnelheid over de hellingen raast – het is een ervaring waar je zeker blijvende herinneringen aan overhoudt. Of je nu een ervaren skater bent of een beginner, deze activiteit is geschikt voor iedereen die plezier wil hebben, samen wil lachen en nieuwe sensaties wil ontdekken.

Als je er eenmaal bent, kun je natuurlijk je uitrusting huren en in een mum van tijd in de schoenen van een echte kunstschaatser glijden (op sneeuw!).

Deze winter wachten de sneeuwschaatsen op je in Le Collet en daag je uit om op topsnelheid over de pistes naar beneden te suizen… Wie gaat de uitdaging aan? Vergeet je goede humeur niet en ga de piste op!


Waarom is dat leuk?
Een originele ervaringom te delen
Het is leuken plezier
Gegarandeerd gelachen emoties
Ik wil

Zoek een activiteit

Sluiten