ad7i1977.jpg
Blog

Buitenactiviteiten doen zonder mama en papa

Ik voel me volwassen!

Samenkomen met vrienden, fierljeppen op de skipistes, deelnemen aan allerlei activiteiten, de bergen beleven dankzij het recreatiecentrum. Deelnemen aan buitenactiviteiten zonder mama of papa is ook een must.

Neem skilessen

Bij Le Collet gaan de ESF groepsskilessen over veel meer dan leren skiën. Het is er zijn met je maten, elkaar helpen, uitdagingen aangaan. Skiles volgen is een buitenactiviteit zonder papa en mama. Het ESF-skibroekje aantrekken, deel uitmaken van een groep, leuke momenten delen met vrienden.

Neem deel aan de fakkeltocht

Neem deel aan de traditionele fakkelafdaling met de skileraren. Doe samen met de andere kinderen van de skischool mee aan dit prachtige spektakel dat de pistes verlicht als het donker wordt. Vorm de serpentine en sluit af met een warme chocolademelk met je vrienden.

Uitstapjes

met een recreatiecentrum

Schrijf je in bij een vrijetijdscentrum en neem elke week of tijdens de schoolvakanties deel aan uitstapjes naar skigebieden. Vertrek vanuit het dal en neem de bus naar het skioord. Het is een kans om vrienden te maken, moppen te vertellen in de bus en te genieten van de zorgeloze geest van de kindertijd.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Experimenten

te leven

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten