dji-0721.jpg
Uw wensen

Wandelen van toevluchtsoord naar toevluchtsoord

Ontdek het massief van Belledonne

De berg vindt zichzelf steeds opnieuw uit. Soms alpenweiden, soms bospassages, soms veel steiler en vijandiger met passages over grote steenslaghellingen. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: een spectaculair landschap. Wandel van hut naar hut rond Belledonne en ontdek de bergen op hun mooist.

Spring verder

een spectaculaire GR

langs de paden

Vertrek op een spectaculaire nieuwe GR met een aantal van de meest spectaculaire landschappen. 111 kilometer af te leggen in een week op de GR 738. We sluiten ons aan bij Vizille in Aiguebelle en wandelen elke dag van berghut naar berghut. Positieve hoogteverschillen optellen, passen oversteken, balkonpaden omzeilen en ’s avonds eindigen met een smakelijke maaltijd in een berghut. Hartig, smakelijk en verkwikkend, herinneringen delen van de dag.

Profiteer van de ervaring van

vluchtheuvelwachters

De refuge warden is de ziel van de plek. Doe je voordeel met zijn ervaring en goede advies bij het kiezen van routes. Als de weersomstandigheden zich niet lenen voor een run, of als de route die je hebt gekozen niet de meest geschikte is, kun je op zijn ervaring vertrouwen. Het is geruststellend om te weten dat er iemand op je wacht, daarboven in de diepte van de berg.

Rustig maar, morgen moet je weer op weg naar een andere schuilplaats.

Een unieke ervaring

in een uitzonderlijke omgeving

De zon zien opkomen achter de Vercors, de Chartreuse of het Aravis massief, een steenbok tegenkomen op 2 meter afstand. Gegrepen worden door een diepe emotie. Wandelen van berghut naar berghut betekent de bergen ervaren in hun eenvoudigste, meest natuurlijke staat. Het betekent ermee instemmen om afgesneden te zijn van alles, maar vooral ermee instemmen om jezelf te vinden. Het gaat over jezelf laten gaan zodat je jezelf kunt overtreffen en het leven ten volle kunt leven. Haal er het beste uit, je zit midden op een berg.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten