Ervaring

Ga tot het uiterste op een legendarische trailroute

Ga op je eigen tempo
5w5a4191.jpg

Voor veel wandelaars is het massief van Belledonne een ongelooflijke speeltuin, maar voor trailrunners is het the place to be. De traversée de Belledonne is een legendarische trailroute.

L'echappée Belle

De Échappée Belle is het langverwachte evenement voor alle trailrunners. Het is de trail waar iedereen zichzelf wil overtreffen op een van de zwaarste trailroutes. 144 km, 11.000 meter stijgen en dalen over het Belledonne-massief van Vizille naar Aiguebelle.

Voor liefhebbers van avontuur:

Op de Échappée Belle route worden trailliefhebbers niet overgeslagen. De route is technisch en uitdagend. Steile paden, bergpassen van meer dan 2.000 meter, een opeenvolging van verticale afdalingen en steile hellingen maken allemaal deel uit van het plezier, maar je moet er echt helemaal voor gaan. Aan de andere kant is het landschap prachtig! Er zijn maar liefst 30 meren en 4 panoramische bergkammen langs deze legendarische route. Het grootste deel van de route volgt de spectaculaire nieuwe GR 738.

Een omgeving vol verrassingen

Met de Échappée Belle word je uitgedaagd op een legendarisch parcours in een omgeving vol verrassingen. Terwijl de eerste fasen van de race door bergweiden gaan, met af en toe oversteken van bergstromen en confrontaties met wortels en zachte of glooiende grond in de bosgedeelten, bieden de hooggelegen gedeelten een ander scenario. Je komt terecht in een minerale wereld waar je van rotsblok naar rotsblok springt, steenslag en morene geven toegang tot prachtige bergkammen met adembenemende panoramische uitzichten.


Waarom is dat leuk?
Jezelf overtreffen
Een lust voor het oog
Steeds hoger
Sluiten