ad7i6853.jpg
Uw wensen

Verhuizen naar buiten

en ervaar nieuwe sensaties

Geniet optimaal van het buitenleven. In de lucht of op de grond, ervaar nieuwe sensaties en probeer nieuwe sporten uit. Ervaar de natuur ten volle en adem de frisse lucht diep in.

De hellingen trotseren

op vreemde machines

Rijd op all-terrain scooters over skipistes en afdalingen. Vermijd boomstronken en wortels in het bos, neem paden op snelheid en adem de frisse lucht in. Laat je opzwepen door de snelheid terwijl je stabiel blijft op je vreemde machine. Ervaar de sensatie van het glijden en bewegen in de frisse lucht.

De toppen beklimmen

Geweldige training voor de Echappée Belle. Doe een trail over de toppen van de Belledonne, van pas naar pas, van bergkam naar bergkam. Terwijl je wacht op de volledige oversteek van 144 km, kun je één etappe tegelijk doen om te genieten van de frisse lucht en het prachtige landschap. Begin aan de zuid-noordoversteek, van Vizille naar Aiguebelle. Elke etappe is een kleine overwinning op zich, met altijd een prachtig landschap op de achtergrond.

Trappen over de paden

Fiets rond Le Collet om Belledonne te ontdekken. Met vrienden, familie of geliefden, je voelt je zo vrij als een vogel. Neem de bewegwijzerde routes zoals de Balcons de Belledonne. Probeer mountainbiken en elektrisch fietsen en ga tot het uiterste. De bergkam van de Plagnes via de schuilhut Pierre du Carre, de lus van de Col des Mouilles via Pré Marcel, trappen over de paden.

Breng de nacht door

in bivak

Verleg je grenzen, verleg je angsten en trotseer de gewichtloosheid. Leer paragliden of vlieg alleen vanaf Malatrait of Les Plagnes. Vlieg over Belledonne en al zijn schoonheid en voel je zo vrij als een vogel. Vlieg in totale vrijheid.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten