jp-photographe-julien-v--36.jpg
In de buurt

Het terrasmeer

bij La Terrasse

Lac de la Terrasse, populair om zijn natuurlijke omgeving, faciliteiten en watersportcentrum, is de perfecte plek voor het hele gezin om af te koelen. Niet ver van Le Collet d’Allevard is het de perfecte plek om te ontspannen op een zonnige dag.

Een plaats

om samen met je gezin te ontdekken

Een vriendelijke plek

Lac de la Terrasse, aan de voet van het massief van Belledonne en op slechts 30 km van Le Collet d’Allevard, is veel meer dan zomaar een meer. Het is een oase van rust waar gezinnen kunnen genieten van veilig zwemmen onder toezicht en een zandstrand. Mensen komen hier om het uitzicht op het Chartreuse-massief te bewonderen, zich uit te leven en te baden in het zuiverste water van de vallei, dat rechtstreeks gevoed wordt door grondwater uit de Isère.

Een echte vrijetijdsbasis

Het andere leuke aan een gezinsuitstapje naar Lac de la Terrasse is dat het een echt recreatiecentrum is. De grote kracht ligt in de springkussens en het scala aan activiteiten. Je zult dol zijn op de aqua Bim Bim, die grote elektrische boeien gewapend met waterpistolen, of de Blop Jump voor degenen die niet bang zijn voor de kou. De Blop Jump is een soort grote katapult waarmee je reuzensprongen kunt maken van de ene plek naar de andere. Degenen die de voorkeur geven aan traditionele activiteiten zullen kiezen voor een peddel op het meer. Wat je ook kiest, iedereen zal een geweldig dagje uit hebben.

Een compleet aanbod aan faciliteiten

Naast springkussens en andere wateractiviteiten biedt Lac de la Terrasse ook schaduwrijke plekjes om te picknicken. Er is ook een restaurant voor lunches met het hele gezin, met voor elk wat wils op het gevarieerde menu.

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten