ad7i6828.jpg
Niet te missen

Stoeltjesliften open in de zomer

Haal diep adem

Zoals we allemaal weten, hangt het aantrekken van zomervakantiegangers naar een vakantieoord ook af van het activiteitenaanbod. In Le Collet trekt onze berg ook enthousiaste wandelaars en mountainbikers aan. Daarom zijn onze stoeltjesliften ook open in de zomer, zodat je gemakkelijk de top van de pistes kunt bereiken.

Hoofd in de wolken

Stoeltjesliften voor mountainbikes en Trotti TT’s

Als je ervan houdt om met je mountainbike de skipistes van Le Collet af te dalen, sensatie te beleven in de bochten en de ervaring keer op keer te herhalen, is het eerste wat je moet doen de pistes weer opgaan. Het feit dat de stoeltjesliften in de zomer open zijn, betekent dat je meer afdalingen kunt maken.

De stoeltjesliften zijn open in de zomer, als het weer het toelaat natuurlijk.

Bekijk de openingsdata en -tijden voor elke lift onderaan de pagina.

Als je scooters wilt huren, is de prijs van de stoeltjesliftrit bij de huurprijs inbegrepen.

Toegang tot de stoeltjeslift

In de zomer een stoeltjeslift nemen om te gaan wandelen vanaf de onderkant van Le Collet kan soms een heel goed idee zijn. Het kan je zelfs veel vermoeidheid besparen als je min of meer alert bent. Dus waarom zou je jezelf uiteindelijk beroven als je hogerop kunt?

De Col de Claran bereiken vanaf de onderkant van het Collet-resort is haalbaar voor goede wandelaars, maar het kan ook vervelend zijn. De Claran stoeltjeslift daarentegen brengt je in slechts een paar minuten naar 2100 meter op het Plagnes-terrein. Vanaf daar is de toegang tot de Col de Claran kinderspel. Bovendien kun je met je kinderen gaan wandelen door gewoon het pad naar de Super Collet af te dalen.

De stoeltjesliften zijn ook open in de zomer, dus iedereen kan gewoon naar boven gaan en het panorama bewonderen. Wie wil er nou niet naar boven om de Mont Blanc te zien? Naast de Mont Blanc heb je ook een prachtig uitzicht op het Massif des Bauges en het Massif de Chartreuse.

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten