adobestock-265215264-dmitriy.jpeg
©Brandende kolen van een vuur abstracte achtergrond.
Niet te missen

Maandagavond barbecues

De wekelijkse zomerontmoeting

Elk vakantieoord heeft zijn eigen hoogtepunten, zijn eigen niet te missen bijeenkomsten waar vakantiegangers samenkomen om zowel in de zomer als in de winter intense momenten te delen. In sommige vakantieoorden zijn het de gigantische tartiflette of de Savoie diots die in de hoofdstraat worden bereid. In Le Collet is het de barbecue op maandagavond.

Een gezellig moment

Op de dansvloer

In de zomer komt de Collet tot leven en bruist tijdens de dansavond. Sommige mensen komen voor de muziek, maar anderen, zoals Master Raven, komen voor de geur. En ja, maandagavond is een barbecuefeest. Iedereen komt zoals hij is, gewoon om mee te doen en een moment van ontspanning te delen met andere vakantiegangers. Het is de perfecte gelegenheid om te praten over de wandelingen die we al hebben gemaakt en die we nog gaan maken, en iedereen krijgt waardevolle tips voor de komende dagen.

Zomerevenementen

Tijdens de 2 zomermaanden komen de bewoners en vakantiegangers van het vakantieoord Le Collet samen op het Marcel Dumasplein voor de barbecuedans. Georganiseerd door het Office du Tourisme, hoef je alleen maar je eigen barbecue mee te brengen. Nu je lekker gegeten en gedanst hebt! De avond gaat verder met muziek en een dans.

Evenementen om naar uit te kijken

Onze must-haves

Laat je inspireren

Experimenten

te leven
Sluiten