20200601-113806-min-e1624970336496.jpg

Je organiseert een evenement

Vertel het ons en wij vertellen het onze bezoekers!

Als u een gemeente, een culturele of sportvereniging, een festivalcomité of een andere speler bent die ons erfgoed zou kunnen helpen promoten (natuuruitstappen, rondleidingen, concerten, voorstellingen, enz.) en zo zou kunnen bijdragen tot de aantrekkingskracht en de invloed van Le Collet, volg dan de handleiding hieronder en vul het formulier “Stel een evenement voor” in.

Vul het formulier onderaan de pagina in: het wordt zo snel mogelijk verwerkt. Je informatie wordt dan direct ingevoerd in de database van APIDAE, die verschillende media voedt.

wat je moet weten

– we behouden ons het recht voor om je informatie al dan niet TE WAARBORGEN en al dan niet openbaar te maken via bepaalde media. Evenementen die in privé-gelegenheden worden georganiseerd, worden alleen uitgezonden als de dienstverlener een partner is.
– Op de website van het resort Collet vindt u informatie over alle activiteiten die in het resort worden aangeboden.

Let op dat u dit formulier niet meerdere keren invult voor hetzelfde evenement, want dan loopt u het risico dat de publicatie van het formulier wordt vertraagd!
Bedankt voor uw begrip.

Als je een TICKET SERVICE voor je evenementen wilt opzetten, neem dan rechtstreeks contact met ons op via communication@belledonne-chartreuse.com.

Onze tool kan je veel tijd besparen.

Sluiten