dji-0689.jpg
Mijn wensen

Wandelen in prachtige en spectaculaire landschappen

Ga naar

de Boven-Bredase Vallei

Verlaat Le Collet vroeg in de ochtend voor een wandeling door het prachtige landschap van de Haut Breda vallei. Wandel vrij door deze 20 km lange gletsjervallei naar Fond de France, die je naar het toevluchtsoord van de 7 Laux brengt. Bezoek de 7 meren van Laux en ontdek de schoonheid en rijkdom van deze vallei, waar ijzer en mineralen werden gedolven. Wandel door het ongerepte landschap en bewonder de watervallen van Pissou of Combe Madame.

Lenen

Nieuwe en spectaculaire GR

Bij zonsopgang, met wandelschoenen aan, is het tijd om de GR 738 op te gaan. De GR 738, een must voor de Echappée Belle lopers, nodigt uit tot meditatie en bezinning. Wandel over de paden en kom langs balkons. Alleen of onder begeleiding van een gids, met de omringende bergen als enige achtergrond. Voor je liggen de Vercors, Chartreuse, Aravis en Bauges, en natuurlijk de Mont Blanc.

Wandelen in

boslandschappen

Laat de bergweiden achter je en geniet van de boslandschappen van het Pays d’Allevard. Paddenstoelen plukken, mountainbiken, oriëntatielopen – het bos is een prachtige plek om te ontdekken. Tussen Le Collet en Les 7 Laux zijn de bossen van het Pays d’Allevard de moeite waard om te verkennen.

Nordic Walking

Bereik de schuilplaats Pierre Carré, bewonder onderweg de meren en de Arête de l’Evêque en wandel ongeveer 5 km voor het plezier en de schoonheid van het landschap. Steek het bos over en volg een route van 5,3 km om Les Mouilles te bereiken vanaf de Clos des Gentianes. Vanaf de Super Collet is nordic walking een geweldige manier om van het prachtige landschap te genieten.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten