Ervaring

Paragliding

Je eerste vlucht maken
adobestock-279507910-yauhen-leukavets.jpeg

Vliegen over de toppen van het massief van Belledonne, uitkijken over meren, zweven door de lucht op de warme luchtstromen, paragliden boven Le Collet is een onvergetelijke ervaring.

Vliegen over de Allevard-regio

Een paraglidingvlucht boven Le Collet biedt een adembenemend uitzicht op het Mont-Blanc massief, de Chartreuse en de Bauges. Het Pays d’Allevard is een fantastisch gebied voor paragliding. Tijdens het zweefvliegen kun je de vallei van Haut-Breda, de Belle-Etoile piek, de Crozet berg en de Cluse de Chambéry ontdekken.

Met een paraglider vliegen op Le Collet betekent jezelf afsluiten van het alledaagse leven en niets dan lichtheid voelen.

Je eerste vlucht maken

Wanneer je wordt uitgenodigd om je eerste paraglidingvlucht te maken in Le Collet, zijn er 2 oplossingen: of je springt van vreugde, dit is het moment waar je van gedroomd hebt, of je maag raakt in de knoop, of nee, maar hé! En toch! Wil je je niet gewoon vrij voelen, om al die gewichtloosheid kwijt te raken? Met een paraglider vliegen op Le Collet is jezelf afsluiten van het alledaagse leven en niets dan lichtheid voelen.

Veel mensen dromen ervan om te leren paragliden, maar durven de sprong niet te wagen. En toch, wat een geweldige manier om jezelf uit te dagen! Leren paragliden tijdens je verblijf in Le Collet betekent vooral de vliegtechnieken onder de knie krijgen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je je materiaal moet beheersen op de glooiende hellingen, zul je merken dat de angst echt verdwijnt. Die maakt dan alleen nog plaats voor opwinding en het onweerstaanbare verlangen om verder te gaan.


Waarom is dat leuk?
Een lust voor het oog
Vliegen als een vogel
Jezelf overtreffen
Sluiten