collet-73-min1-e1630934843920.jpg
Blog

Een terugblik op het seizoen

magie

Het is het einde van een zomer die ons opnieuw heeft betoverd, ons mooie momenten heeft bezorgd en een glimlach op ons gezicht heeft getoverd! Een uitzonderlijk seizoen aan jullie zijde, dat getuigde van jullie loyaliteit, jullie liefde voor het resort en jullie aanhoudende goede humeur! De zomer van 2021 wordt er een om nooit te vergeten. Le Collet nodigt u uit om in de achteruitkijkspiegel te kijken en de hoogtepunten van een onvergetelijk seizoen samen opnieuw te beleven!

Onvergetelijke vakanties

Vorige week kwam er weer een einde aan een geweldig zomerseizoen dat we aan jullie zijde hebben doorgebracht. Met alle geweldige evenementen en activiteiten die door de belangrijkste spelers in het resort werden georganiseerd, was het niet meer dan normaal dat we een gedachte aan jou zouden besteden, evenals aan iedereen die heeft geholpen om het seizoen zo soepel te laten verlopen!

Wie zei dat de bergen niet toegankelijk waren in de herfst? Profiteer dit weekend van een laatste uitstapje in zomermodus om diep adem te halen en mooie herinneringen te maken met familie, vrienden of met z’n tweeën. Verleng het plezier deze zaterdag 11 en zondag 12 september, klim naar de top en geniet van een 360° uitzicht, speel Tarzan of suis de hellingen af in volledige controle.

Dompel jezelf ondertussen onder in het hart van een seizoen dat onuitwisbare herinneringen zal achterlaten, met nieuwe functies, verrassingen, entertainment en hoogtepunten die een historische winter inluiden.

Een reünie

Na een winter in de wacht te hebben gestaan, gaan de skiliften in de zomer van 2021 weer open, tot onze grote vreugde. In Le Collet kun je met de stoeltjeslift naar de top gaan en genieten van een prachtig uitzicht over de Grésivaudan-vallei, het Chartreuse-massief, het Bauges-massief en de Mont Blanc. Als je eenmaal de top hebt bereikt, kun je je ogen de kost geven en je herinneringen vullen met de mooiste opnamen. De bergen zijn je speeltuin: paragliden, wandelen, mountainbiken… er is genoeg te doen in de zomer op Le Collet. Het is een ervaring die we gemist hebben, en een reünie waar we met volle teugen van genoten hebben!

Bars en restaurants

Net als de skiliften was het zomerseizoen van 2021 een gelegenheid om onze smaakpapillen weer op te frissen, om de smaak voor lekkere dingen te herontdekken en om onszelf te troosten na de inspanning van een stevige wandeling. Bars en restaurants konden hun deuren weer openen na een moeilijke winter, en het geluk was op ieders gezicht en op elk bord te zien! Want wat een genot is het om te kunnen genieten van een goed berggerecht in een natuurlijk sprankelende omgeving, of om af te koelen op een terras met vrienden!

We willen nogmaals al onze seizoenarbeiders, restauranthouders en winkeliers bedanken voor hun toewijding en hun eeuwige glimlach, ongeacht het seizoen!

Nieuw

helemaal leuk

Dit mooie zomerseizoen werd gekenmerkt door een aantal nieuwe natuur- en leuke activiteiten die jong en oud in verrukking brachten.

Avonturenparcours Azimuts

Het was DE nieuwe activiteit van zomer 2021, en één ding is zeker: iedereen heeft er onvergetelijke herinneringen aan en is klaar om de ervaring te herhalen, de volgende keer in een polaire omgeving. Dit nieuwe avonturenpark in het bos bestaat uit 4 parcours en is geschikt voor alle niveaus en leeftijden (vanaf 3 jaar). Kruip in de huid van je favoriete avonturier en tem met behulp van je katrol en harnas de bomen van het Massif de Belledonne!

Ludieke spelletjes en midgetgolf

Bij Le Collet staan plezier en spelletjes op het menu, tot grote vreugde van gezinnen (en vooral kinderen). Toen de nieuwe speeltuin in Malatrait werd geopend, was de opwinding dan ook voelbaar! De kleintjes konden springen, spelen en hun beste trucjes doen in de springkastelen. Na een goede sessie om stoom af te blazen, was het tijd om te proberen te schaatsen op de kunstijsbaan, wat een genot was voor de kinderen. Lacrosse in de hand, obstakels aan de horizon, niets kan de kleine avonturiers van Le Collet afschrikken, altijd klaar om elke uitdaging leuk te maken! Om af te sluiten kun je naar de midgetgolfbaan gaan om je geduld en precisie op de proef te stellen. Met zijn gevarieerde parcours en verrassende hindernissen kan het hele gezin zich uitleven! Het is een leuke activiteit die zeker een blijvende indruk achterlaat.

Bedankt voor deze zomer

Tot ziens deze winter

Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd om u te bedanken voor uw loyaliteit, voor uw wens om onze prachtige badplaats te ontdekken en voor het goede humeur dat u elke dag met ons deelt. Dit seizoen is mogelijk gemaakt dankzij de toewijding van al onze belanghebbenden: accommodatieverschaffers, winkeliers, restaurateurs, activiteitenverschaffers, seizoenarbeiders… en iedereen die heeft bijgedragen aan het goede verloop van deze zomer 2021.

We hopen dat je het naar je zin hebt gehad en dat we je deze winter weer zien om (eindelijk!) je ski’s weer aan te trekken. Kom vanaf 18 december* de sensaties herbeleven die we zo gemist hebben en maak je beste sporen op de pistes van Collet.

* onder voorbehoud van de sneeuwcondities

Uitgeven

vakantie in de bergen?
Sluiten