adobestock-245178494-jeanluc.jpeg
Uw wensen

De bergen ontdekken in een "classe verte

Herinneringen stromen binnen!

Het ontdekken van de bergen in een verteklas is een groot avontuur. Weg van huis raak je vertrouwd met een nieuwe omgeving. Het gaat er ook om met die omgeving te leven en te leren deze te respecteren. Wandelingen, sportactiviteiten, leuke activiteiten, een verscheidenheid aan natuuractiviteiten, een week lang in een gemeenschap leven en elkaar respecteren.

Zijn eerste wandeling

De bergen ontdekken in een ‘classe verte’ is in de eerste plaats je eerste wandeling. Je pakt een rugzak en gaat naar het balkon van de Belledonne. Van daaruit heb je een adembenemend uitzicht op de mooiste toppen van de Alpen, met name de Mont Blanc. s Avonds kom je thuis met herinneringen in je hoofd en beelden voor altijd gegraveerd.

Dompel jezelf onder in

de wereld van de Huskies

De “classe verte” is een kans om in de wereld van Husky’s te stappen en cani-rando te oefenen. Ontmoet de mushers, ervaar hun passie en bezoek de kennels. Wees getuige van de nauwe band tussen mens en dier.

Leven als een pelsjager

Weg met het comfort van de stad, hier moet je leven als een pelsjager. Nadat je je eigen wagen hebt bestuurd, moet je samen met een gids leren hoe je dieren kunt spotten en opsporen. Ontdek de flora en fauna en kijk uit naar steenbokken en gemzen in de bergen.

Vullen met

sensatie

Geniet volop van berg- en buitensporten. Rijd op een mountainbike met een instructeur over de hellingen en paden van Le Collet. Test je behendigheid op de apenbruggen en andere modules van een accrobrancheparcours, of probeer te klimmen op een natuurterrein. Sommige vakantiecentra bieden zelfs een introductie tot biatlon, met lasergeweer schieten of boogschieten.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten