or2fnc0.jpg
©Ivan Svyatkovsky - Freepiks
Ervaring

Buitenactiviteiten doen zonder mama en papa

Beheren als een volwassene

In de zomer, als de school uit is en papa en mama nog werken, is het tijd voor vrijetijdscentra, vrienden en buitenactiviteiten zonder papa en mama. Le Collet en omgeving is een ideale plek voor kinderen. Ze kunnen de natuur ontdekken door middel van een breed scala aan activiteiten.

Oriënteren met een kompas

Meedoen aan een oriëntatieloop betekent leren je te oriënteren op een kaart. Het gaat erom je weg door het bos te vinden en teamgeest te tonen. Alle markeringen herkennen en je trots voelen dat je de uitdaging bent aangegaan.

Toon je behendigheid

Boomklimmen is de perfecte manier om je behendigheid te laten zien en te genieten van een buitenactiviteit zonder papa en mama. Hindernissen nemen, angst overwinnen en je trots voelen. Doorloop de ene na de andere level en doorloop alle aangeboden parcoursen.

Ontdek een natuurlijke site

Leer de natuurlijke omgeving om ons heen te ontdekken en respect te hebben voor natuurlijke hulpbronnen zoals flora en fauna. Verenigingen organiseren themaworkshops om kinderen bewust te maken van het milieu en het ecosysteem dat hen omringt.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten