ad7i7648.jpg
Uw wensen

Rijden op de Trotti TT

een leuke manier om de hellingen af te stormen
  • 1177

In de zomer zijn de bergen het favoriete speelterrein van mountainbikers. Het is allemaal goed en wel om de scherpe bochten te nemen, de skipistes af te rijden en de steile stukken door het bos te nemen, maar het wordt een klassieker. Daarom staat dit jaar alles in het teken van de afdaling op TT-scooters.

De Trotti TT voor de lol

Het eerste wat je zegt als je op een TT-scooter de hellingen van Le Collet af dendert, is dat het een verrassende activiteit is. Een gedurfde mix van skiën en mountainbiken, het rijden op een TT-scooter op de hellingen vereist vaardigheid en behendigheid.

Evenwicht en frisse lucht combineren

Hoewel je het gemakkelijk onder de knie krijgt, moet je je de eerste paar momenten concentreren om je evenwicht te vinden. Bovendien moet je je snelheid onder controle kunnen houden als je op een TT step de hellingen af dendert.

Als je eenmaal over de eerste paar minuten angst heen bent, merk je al snel dat de TT step eigenlijk heel veilig is. De brede wielen geven veel meer stabiliteit dan je zou denken.

Een adembenemend panorama

Dit betekent dat hobbels, wortels, gras, kuilen en oneffen oppervlakken niet meer dan slechte obstakels zijn. En dankzij de goede remmen die op de modellen zijn gemonteerd, kun je met een TT step veilig de piste af suizen. De piste op. Wat opvalt is de lichtheid en wendbaarheid, dus je hebt het snel onder de knie. Buig je knieën, leun lichtjes in een bocht, en uiteindelijk is het een koud kunstje om op een TT step de piste af te suizen…

Het is een uitstekende activiteit om met het hele gezin te delen, zolang je kinderen tenminste 1,30 of 1,40 meter lang zijn.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten