sam-chamois3-min1-e1624977037826.jpg
Uw wensen

Acrovertakking

bij Parc Azimut

Dit is een van de nieuwe attracties van deze zomer die je kleine stam gegarandeerd in verrukking zal brengen. Klim van boom tot boom en kruip in de huid van Tarzan in het Parc Azimut du Collet, voor een magisch moment in de natuurlijke omgeving van het Massif de Belledonne.

Iets nieuws

leuk

Dompel je deze zomer onder in de wereld van Parc Azimut in Le Collet en geniet van een uniek avonturenparcours in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving! Nieuw met een hoofdletter N, ontdek deze buitenactiviteit met familie en vrienden, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. We hebben er allemaal wel eens van gedroomd om met onthutsend gemak van boom naar boom te springen, een paar meter boven de grond. Bij Le Collet zijn alle dromen toegestaan en worden alle wensen vervuld, tot groot genoegen! Het avonturenparcours van Parc Azimut is zowel ludiek als sportief en voegt een vleugje zomerse magie toe door je een ongewone ervaring te bieden in het hart van het groene bos van het Massif de Belledonne. Netten, tokkelbanen, apenbruggen en andere verrassingen wachten op je! Ondergedompeld in de verlichte flora en fauna van Le Collet, geniet je van een ervaring die onuitwisbare herinneringen zal creëren. Of het nu voor je kinderen, je familie of je vrienden is, het avonturenparcours van Parc Azimut is een geweldige reden om plezier te komen maken in de bergen.

Paden

volgens uw wensen

Boomklimmen is plezier maken, genieten van een rustig moment hoog in de bomen. Maar het gaat ook om jezelf uitdagen, je grenzen verleggen en laten zien dat je een avonturier bent! Voor alle smaken en ervaringsniveaus biedt Parc Azimut je de mogelijkheid om te genieten van het plezier van accrobranche (boomklimmen) op zijn 5 acrobatische parcours. Voor de allerkleinsten is er een aangepast parcours voor kinderen onder de 6. (Her)ontdek dit bosplezier op basis van je ervaring of verras jezelf… Eén ding is zeker: aan jou de keuze!

Jong en oud vinden het nu al leuk!

Paden

beveiligd

Sensatie is leuk, maar het is nog leuker om het in alle veiligheid te doen! Parc Azimut is de perfecte plek om een zomerse ochtend of middag door te brengen met het gezin, je vrienden of je partner, in alle veiligheid dankzij een ononderbroken reddingslijn! Navigeer in alle rust over de modules en obstakels en adem de frisse lucht in. Soms zijn de bergen goed voor je! Na de inspanning kun je jezelf troosten met een koel drankje of verfrissen met een ijsje van de snackbar ter plaatse.

De parcoursen

Marcassins: geel 1m van de grond, voor kinderen onder ouderlijk toezicht.
Haas: groen 5m van de grond
Marten: blauw 8m van de grond
Gems: rood 15m van de grond
Nozzles: een serie van 7 tokkelbanen
Marmottennet: ontspanningsnet.

Wil je het zelf ervaren?

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, doe mee aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten