dji-0705.jpg
Uw wensenZoek een plekje in de natuurGa van de gebaande paden af

Wonen in de bergen

Verken de paden, wandel over de wandelpaden, ontspan bij het meer. Blijf gefocust op je emoties. In het hart van het Massif de Belledonne schittert de natuur. Van de balkons van de Belledonne tot de meren rond Le Collet kun je weelderige landschappen bewonderen en een hoekje natuur vinden waar je je kunt laten gaan.

Wilde wandelingen

langs de paden

Vertrek vroeg in de ochtend en volg een bewegwijzerd pad met als enige doel de top te bereiken. Naarmate je vordert, komen de pieken steeds dichterbij en word je steeds vertrouwder. Volg de paden, bereik een pas en ontdek de flora en fauna. Vind een hoekje in de natuur en word één met de berg. Zie de meest majestueuze toppen van de Alpen in de verte. Beleef intense momenten en vermenigvuldig je wandelingen.

Zet je koers uit

in het hart van het bos

Oriëntatieloop, mountainbiken, kanoën, nordic walking of sneeuwschoenwandelen om dierensporen te ontdekken, het bos lonkt. Maak een wandeling in het hart van een natuurreservaat om de bosgeuren op te snuiven, tussen de vogelvelden. Adem met vrienden, familie of geliefden de frisse lucht in een hoekje van het bos in.

Picknick

van aard

Zoek een plekje in de natuur, stop voor een picknick. Neem de tijd om de omgeving te verkennen. Ontdek een oud fort, verzamel paddenstoelen, observeer de wilde dieren. Doe als gezin nieuwe energie op in een natuurlijke omgeving en beleef samen mooie momenten.

Breng de nacht door

in bivak

Laat alle druk van je afglijden. Maak een trektocht voor een unieke ervaring met je groep, familie of vrienden. Eindig de dag bij een meer, breng je eerste nacht door in een bivak en kijk hoe de zon opkomt boven de omringende bergen. Ontsnap voor een nacht, bijna onder de sterren, en doe nieuwe energie op in een hoekje van de natuur.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, neem deel aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten