bbq-810545-1920.jpg
Blog

5 redenen om te ontdekken

Maandagavond barbecues

De zomer is de tijd van het jaar waarin we er graag op uit trekken, waarin we graag delen en genieten van die gezellige momenten die ons tot ’s avonds laat bezig houden. Dus als het erop aankomt om te kiezen waar we samen rond gaan zitten, is het vaak de barbecue, de ster van de zomer, die iedereen voor zich wint en ons met plezier vervult! Een barbecue op een zomeravond is ideaal, maar in de bergen en bij Le Collet is het nog beter! Ontdek de barbecues van Le Collet elke maandagavond en noteer de top 5 redenen waarom ook jij één van de gelukkigen zou moeten zijn.

Geniet van een moment

gebruiksvriendelijk

Zoals we allemaal weten staan barbecues vaak symbool voor gezelligheid en samenzijn, dus er is volop gelegenheid om nieuwe kennissen te maken tijdens je verblijf in Le Collet. Een mooie gelegenheid om de beste pagina’s van je vakantie te schrijven in het gezelschap van je nieuwe kennissen. Uitwisselingen vergemakkelijken, je openstellen voor anderen en je beste herinneringen aan het vakantieoord delen, dat is waar het bij de maandagavondbarbecues om draait. Naarmate de avond vordert, komen de tongen los en worden er grapjes uitgewisseld, de sfeer is ontspannen en de avond wordt opgeluisterd met gelach zodra de avond valt. Wat is er warmer dan samenkomen rond de warme grills, klaar om onze smaakpapillen te prikkelen met smaken die vertrouwd zijn, maar altijd zo verrassend? Maandagavondbarbecues zijn een geweldige manier om elkaar te ontmoeten, te delen en te lachen deze zomer!

Genieten van een omgeving

uitzonderlijk

In de zomer denken we vaak aan barbecues thuis met vrienden of bij het zwembad, maar heb je het al eens geprobeerd in de bergen? De combinatie van de charme van het Massif de Belledonne en die van een barbecue zorgt voor een huwelijk van smaken! De kers op de taart is het unieke panoramische uitzicht over de Grésivaudan-vallei en het Chartreuse-massief. Dus neem tussen twee worsten op de grill de kans om de mooiste momenten in de natuur vast te leggen en haal onvergetelijke herinneringen op! Een zonsondergang in de bergen wil je niet missen! De groene omgeving van Le Collet, gestreeld door het zonlicht aan het einde van de dag, dompelt je onder in een moment van ontspanning, in een situatie die je graag wilt laten voortduren, in een cocon van genot. Als je gewend bent aan barbecues, trakteer jezelf dan op deze aangename ervaring en geniet van een verrukkelijk moment!

Eet wat je lekker vindt

Het is zeker geen Top Chef, maar wel een stuk warmer en gezelliger! Barbecueën is de perfecte gelegenheid voor fijnproevers om hun smaakpapillen te verwennen. Vlees op deze speciale manier grillen geeft het een unieke smaak en brengt de rokerigheid naar boven waar we allemaal zo van houden. Zoals we allemaal weten is de zomer dé tijd om te grillen, of het nu gaat om vlees, vis of groenten, dus elke gelegenheid is een goede gelegenheid om de barbecue tevoorschijn te halen en gezellig samen te zijn. Bij Le Collet staan we graag dicht bij je en geven we je de kans om je wensen uit te laten komen. Daarom breng jij je grills mee en zorgen wij voor de rest! Zodat jij niet al het koken hoeft te doen en de hele kamer hoeft te roken! Met gegarandeerd succes en volle magen is de maandagavond zeker een datum om in je agenda te zetten. Dus als je een liefhebber bent van goed gegrild vlees, zien we je graag elke maandagavond bij Le Collet om je smaakpapillen te prikkelen!

De dag in stijl afsluiten

activiteiten

Wat is er beter dan een sportieve dag vol activiteiten afsluiten met een goede barbecue? BBQ’s op maandagavond zijn een geweldige manier om je geweten te sussen na een dag vol activiteiten en entertainment. Zo kun je ’s avonds genieten van een beetje verwennerij! Haal het meeste uit je dag tijdens de must-do gezinsactiviteiten in het resort en leg een aantal unieke momenten vast op de berg. Of het nu gaat om een opwindende afdaling op een TT-scooter, een beschouwende wandeling of een boomtopavontuur, Le Collet heeft voor elk wat wils. Le Collet heeft alles wat je nodig hebt voor een uitzonderlijk verblijf en onvergetelijke herinneringen in je bagage. Bovendien kun je genieten van de schitterende omgeving van het resort terwijl je jezelf trakteert op een prachtig uitzicht!

Zoals je kunt zien, is de dag afsluiten met een barbecue in Le Collet de perfecte manier om te genieten van die mooie momenten die in de rotsen zijn geëtst en met een hoge noot te eindigen!

Ontdek

spectaculaire panorama's

Na de hele dag van de zon te hebben genoten, verfrist het aangename gevoel van de vroege avond lichaam en geest en zet het de toon voor de avond! Het mooie van de zomer is dat je tot laat in de avond kunt genieten van het buitenleven en nog steeds kunt profiteren van de aangename temperaturen. Vergezeld van een goede barbecue kun je het plezier verlengen en een gezellige avond doorbrengen met gasten, plaatselijke bewoners en personeel van het resort. Het is een gelegenheid om elkaar te leren kennen en, waarom niet, een vriendschap te beginnen die elke zomer op Le Collet tot leven zal komen!

Uitgeven

vakantie in de bergen?
Sluiten