ad7i7043.jpg
Uw wensenFietsenONTDEK DE ROUTES VAN HET MASSIEF VAN BELLEDONNE OP DE FIETS

Fietsen

Wandel over de wandelpaden of door het bos. Laat de wind door je gezicht waaien en trap vrijuit. Ga met vrienden of familie op pad in Belledonne of het Pays d’Allevard. Geniet van momenten van volledige vrijheid om de streek te ontdekken of laat je helemaal gaan.

Niet te missen schatten

Mis geen enkele must-see attractie in de regio. Meren, historisch erfgoed, uitgestrekte vlaktes en de vrijheid om door een prachtig landschap te dwalen. Neem onderweg prachtige beelden in je op

Op de balkons van Belledonne

Ontdek prachtige panorama’s langs deze bucolische route. Schitterende uitzichten over Belledonne en Chartreuse. Een prachtige route voor alle fietsliefhebbers.

Een route van 95 km die in verschillende etappes kan worden afgelegd voor nog meer plezier. Col des Ayes, Col des Mouilles, Lancey, Saint Nazaire les Eymes. Etappes waar je mooie herinneringen aan overhoudt.

Probeer elektrisch mountainbiken

Geef jezelf meer vrijheid met een elektrisch ondersteunde mountainbike. Leg meer kilometers af en beklim gemakkelijker bergpassen. Zodat je niet langer bang bent om vrij te fietsen, de elektrische mountainbike vergroot je plezier en je dorst naar vrijheid. Test trails, bosroutes of ruige routes.

Een picknick delen

Ga de weg op met de fiets en pak alles in wat je nodig hebt voor een picknickstop. Deel een moment van geluk onder een boom, bij een meer, langs een beek. Geniet van een fietstocht die helemaal landelijk aanvoelt. Vertrek ’s ochtends, ontdek ongewone en prachtige plekken, deel samen een maaltijd op de meest natuurlijke manier en keer terug bij zonsondergang.

Nog andere wensen?

Ervaar de bergen, neem deel aan gezinsactiviteiten, ga er op uit in de frisse lucht… laat je meeslepen door je verlangens naar momenten van verjonging die je samen kunt delen.

Ervaring

Gemaakt in Collet

Daar ga je!

De beste adressen voor een gezinsvakantie

Eten en slapen zijn de pezen van de strijd als je weg bent met het gezin! Dus ontspan je: de accommodaties die we hebben geselecteerd zorgen ervoor dat jij en je kinderen een ontspannen verblijf hebben. En de restaurants zullen er alles aan doen om je het leven gemakkelijker te maken!

Sluiten